Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens
τελευταία ενημέρωση: 8/8/2009 9:49:30 μμ Σε νέο αντιπερισπασμό προχώρησε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, λίγο πριν από την απόφαση για την έκδοση του στη χώρα μας, παρατείνοντας το θρίλερ για την υπόθεση της Siemens. Η Γερμανίδα Εισαγγελέας εισηγήθηκε την δίωξη του στη Γερμανία για δωροδοκία, και την επιβολή ποινής ενός έτους φυλάκισης με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 750.000 ευρώ. Ας σημειωθεί πως τέτοιες εισηγήσεις γίνονται δεκτές από το δικαστικό συμβούλιο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.
Απόπειρα απόδρασης στις Φυλακές Κορυδαλλού
Τέσσερις αλλοδαποί κρατούμενοι συνελήφθησαν ενώ επιχειρούσαν να αποδράσουν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο προαύλιο της Β πτέρυγας των Φυλακών.
Εγκατέλειψαν το κλεινόν άστυ και άλλοι αδειούχοι
Με προβλήματα διεξήχθη η έξοδος των εκδρομέων του Αυγούστου στις εθνικές οδούς και ειδικά στο οδικό δίκτυο της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας.
Εισηγήσεις για άνοιγμα των βρεφονηπιακών σταθμών
Να ανοίξουν κανονικά την 1η Σεπτεμβρίου οι βρεφονηπιακοί σταθμοί εισηγείται το Επιστημονικό Επιχειρησιακό Συμβούλιο για τη νέα γρίπη Α.
Προβλήματα στα δρομολόγια του Ηλεκτρικού
Κλειστό λόγω έργων παραμένει από την Παρασκευή στις 22.00 το βράδυ έως και την Κυριακή, το τμήμα της γραμμής του Ηλεκτρικού Αττική-Ειρήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου