Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Οι πλέον καλοντυμένες προσωπικότητες


Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα μπήκαν και οι δύο στον διεθνή κατάλογο των πλέον καλοντυμένων προσωπικοτήτων του περιοδικού Vanity Fair για το 2009, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ διεκδικεί και εκεί τα σκήπτρα.

Είναι η πρώτη φορά που αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται στην κορυφή αυτού του καταλόγου, αλλά για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ είναι η τρίτη φορά που εμφανίζεται στον ίδιο κατάλογο.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ίδιου καταλόγου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στον κατάλογο με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες περιλαμβάνονται η ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ και η τραγουδίστρια Αλίσια Κις.

Τον πρόεδρο Ομπάμα στον κατάλογο της κομψότητα ακολουθούν ο ηθοποιός Μπράτ Πιτ, ο βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλουμπεργκ.

Μπορεί το Vanity Fair να εγκρίνει ανεπιφύλακτα τις ενδυματολογικές επιλογές του αμερικανικού προεδρικού ζεύγους, οι κριτικοί μόδας όμως ρίχνουν κατά καιρούς το «φαρμάκι τους».

Όταν η πρώτη κυρία των ΗΠΑ συναντήθηκε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με την βασίλισσα Ελισάβετ, την άνοιξη, φορώντας πουλόβερ, ο σχεδιαστής Όσκαρ ντε λα Ρέντα σχολίασε πικρόχολα: «Δεν εμφανίζεσαι στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με...πουλόβερ».

Επίσης, όταν ο πρόεδρος Ομπάμα φόρεσε ένα φαρδύ τζιν για να παρακολουθήσει πρόσφατα τους αγώνες μπέιζμπολ στο All Star στο Σεντ Λούι, πολλοί ήταν εκείνοι που τον σχολίασαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου