Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Στη Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο....


Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να θεωρείται από την Τρίτη ο Τσάμπι Αλόνσο. Η διοίκηση των Μαδριλένων τα βρήκε σε όλα με τους παράγοντες της Λίβερπουλ, ο μέσος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που μένει για να ενταχθεί στην υπόλοιπη αποστολή είναι να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Η Ρεάλ «χρύσωνε» εδώ και αρκετό καιρό τον Αλόνσο και ο ίδιος ο παίκτης ασκούσε πιέσεις στη διοίκηση της ομάδας του, η οποία ήταν αντίθετη με τη μεταγραφή, για να μετακομίσει στη Μαδρίτη. Ο επιμένων… νικά όμως και τελικά η προσφορά των 30 εκατομμυρίων ευρώ έγινε δεκτή από τους «κόκκινους».

Ο 27χρονος μέσος είναι η έβδομη μεταγραφή για τη «Βασίλισσα», μετά τους Κακά, Ρονάλντο, Μπενζεμά, Αλμπιόλ, Αρμπελόα και Γκρανέρο, ενώ συνολικά έχει δαπανήσει το ποσό-ρεκόρ των 254 εκατομμυρίων ευρώ! Στο Άνφιλντ, ήδη υπάρχουν διαπραγματεύσεις για τον «διάδοχο» του Αλόνσο, με τον Αλμπέρτο Ακουιλάνι να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ.

Παρελθόν ο Σαλγκάδο

Έπειτα από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μίτσελ Σαλγκάδο αφήνει το Μπερναμπέου, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο 33χρονος πολύπειρος αμυντικός, εμφανώς συγκινημένος, δήλωσε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου : «Μου είναι δύσκολο να αφήσω τη Ρεάλ μετά από δέκα χρόνια, αλλά ήρθε η ώρα να το κάνω. Η ομάδα αυτή μού προσέφερε τα πάντα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αισθάνομαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της για δέκα χρόνια και θα είναι δύσκολο να παίξω σε άλλη ομάδα, αλλά νιώθω πως ακόμη μπορώ να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο για λίγα χρόνια».

Ο Ισπανός άσος άφησε το στίγμα του στη Μαδρίτη, αφού στην δεκάχρονη καριέρα του με τη «Βασίλισσα» κατέκτησε 4 πρωταθλήματα Ισπανίας (2001, 2003, 2007, 2008), 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας (2001, 2003, 2008), 2 Champions League (2000, 2002) 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης (2002) και ένα Intercontinental Cup (2002), ενώ φόρεσε τη λευκή φανέλα 253 φορές, σημειώνοντας 4 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου